Theanine: Alles wat je moet weten

Heb je wel eens gehoord van theanine? Op deze pagina vind je alle informatie die nodig is en die je moet hebben over theanine. Eigenlijk is theanine een middel dat ook wordt verkocht bij een winkel als de Tuinen, maar juist ook via verschillende online webwinkels, zoals via deze website. Op deze website vind je dus talloze supplementen, superfoods en vitaminen en vind je ook nog van al deze soorten verschillende soorten beschrijvingen.

Theanine wordt eigenlijk gezien door velen als een rustgevend slaapmiddel. Het is een supplement dat je kunt bestellen en dat je kunt verwerken in je thee, vlak voor het slapen gaan. Eigenlijk is theanine niet eens een supplement, want het is heel natuurlijk. Theanine komt namelijk voort uit theebladeren. Het werkt dus zowel tegen de stress als dat het de slaap bevordert. Qua wetenschap is er uiteraard veel te zeggen over theanine, maar uiteindelijk wil je gewoon weten wat de uitwerkingen zijn.

Voordelen van theanine
Toch? Wij vertellen je graag de voordelen van theanine. Allereerst laat het je beter inslapen, maar niet alleen inslapen, theanine laat je ook goed doorslapen. Het kan ook zo zijn dat je op je werk soms lastig of intellectueel wordt uitgedaagd. Het is dan wel fijn dat je goed kunt presteren tijdens deze uitdaging om het werk aan te kunnen.

Theanine helpt hierbij om beter te presteren bij intellectuele uitdagingen, maar theanine vermindert ook de vermoeidheid na verschillende inspanningen. Een dag hard werken of juist nadat je flink hebt gesport.

Ook zorgt theanine ervoor dat jij je ontspannen kunt voelen en dat het ook goed is. Naast het verminderen van stress, zorgt het ook voor het verminderen van angst en gespannenheid. Ook veel sporters gebruiken theanine in hun thee vlak voordat ze gaan sporten bijvoorbeeld, omdat het tot betere, sportieve prestaties leidt.

Ook mensen met ADHD gebruiken vaak theanine in hun thee om meer tot rust te komen of beter te kunnen slapen. Daarnaast is het een natuurlijk middel en dat is voor velen een zeer geruststellende gedachte.

Theanine aanschaffen
Heb je nu genoeg gelezen over theanine en lijkt het je wel wat om dit natuurlijke middel voor in je thee aan te schaffen? Dat is mooi! Via deze website en via deze pagina kun je namelijk theanine aanschaffen. Als je nog meer zou willen weten, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze website of via ons contactformulier op deze website.

      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general