Glutathione: Alles over deze vitamine

Heb jij wel eens van glutathione gehoord? Misschien wel helemaal niet, maar ook dat is natuurlijk mooi aan deze website. Je vindt er een hoop beschrijvingen van allerlei middelen, zoals vitaminen, supplementen en superfoods die je nog nooit hebt gezien of waar je nog nooit van hebt gehoord. En van glutathione? Zoals je weet heeft je lichaam een enorme behoefte aan fruit: het liefst wel twee stukken fruit per dag en waarom? Omdat er in fruit vitamine C verborgen zit en je lichaam heeft een enorme behoefte aan vitamine C.

Anders gezegd: je lichaam heeft vitamine C nodig als een zeer belangrijke antioxidant. Deze antioxidant is dus zeer belangrijk, omdat ‘ie in ons lichaam werkzaam is en daardoor functioneert ons lichaam dus beter. Maar hoe zit het dan met glutathione? Precies, ook glutathione is een antioxidant.

En glutathione beschermt ons lichaam ook, net zoals vitamine C dat doet. Maar waartoe beschermt glutathione ons lichaam?

Voordelen van glutathione
Ja, dat vertellen we natuurlijk graag. Om te beginnen: heel veel verschillende ziekten worden in ieder geval lichtelijk beschermd door glutathione, maar daarnaast gaat glutathione ook het verouderingsproces tegen, waardoor jij je langer en beter goed blijft voelen en waardoor je goed in je vel zit, in je lichaam. Maar met glutathione kun je dus de verschijnselen tegen gaan die bij het proces van ouder worden komen kijken.

Maar kun je glutathione dan echt een middel noemen om het verouderingsproces tegen te gaan? Nee, dat niet. Nou, misschien wel een goed middel, maar geen medicijn natuurlijk. Het heeft wel lichtelijk te maken met een paar andere processen, zoals het feit dat bijna alle cellen van ons lichaam in hoge concentratie voorkomen.

Of in ieder geval: in de cellen van ons lichaam vinden we op veel plekken glutathione. Daarmee behoort, zoals hierboven al benoemd, glutathione tot een belangrijke antioxidant, die bijdraagt aan de gezondheid en de ontwikkeling van je lichaam.

Aanmaken van glutathione
Al die cellen in je lichaam kunnen dus glutathione aanmaken, maar je kunt ook te maken met een verstoorde glutathione productie, als dat het geval is, dan heb je bijvoorbeeld te veel of waarschijnlijk juist te weinig van glutathione in je lichaam en dat is dan ook een handige oplossing als je ervoor kiest om glutathione aan te schaffen.

Dit kan bijvoorbeeld in de vorm zijn van een supplement via deze website, zoals je kunt lezen in deze beschrijving. Als je nog vragen hebt, dan kun je altijd contact met ons opnemen via onze website of ons contactformulier.

      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general