Krill olie: Alles wat je moet weten

Heb je al eens van palm of zalm olie gehoord? Vast! Maar heb je ook al eens gehoord van krill olie? Goed dat je deze website hebt gevonden. Op deze website vertellen we je namelijk graag alles over verschillende soorten vitaminen, supplementen en superfoods.

En daarbij behoort krill olie ook tot deze categorieën. In een handig overzicht kun je op deze website een hoop vinden, maar op deze pagina vertellen we je graag alles over krill olie.

Vaak verwarren mensen nog wel eens krill olie met vis olie of weten ze juist niet het verschil tussen beiden, maar wij weten het verschil natuurlijk wel. Of we weten in ieder geval wat de voordelen qua gezondheid zijn van krill olie en waarom het om die reden goed voor je is.

Krill olie wordt één van de rijkste en gezondste voedingsbronnen genoemd die we kennen. Maar waarom eigenlijk? Krill olie zorgt onder andere voor een goed cholesterol. En dat zorgt er weer voor dat je hart gezond blijft.

Aanschaffen van krill olie
Mocht je als vrouw last hebben van menstruatie pijn, ook dan kan krill olie een uitkomst zijn. Het verschil met vis olie is dat het sterker is in de zin van dat het oxidatie en bederf voorkomt en dit kan dus wel gebeuren bij vis olie.

Om die reden al zou je krill olie kunnen aanschaffen en gebruik kunnen maken van krill olie. In de wateren rond Antarctica wordt krill olie gevangen. Om die reden is krill olie ook relatief duurder dan andere oliën.

Gelukkig zijn het de schoonste zeeën op aarde waar krill olie wordt gevangen. In tegenstelling tot wateren waar vis olie uit wordt gevangen, die zijn vaak minder schoon dan de zeeën waar krill olie wordt gevangen. Maar wat is nu het effect van krill olie op je gezondheid?

Ook dat vertellen we je natuurlijk graag. Er zijn eigenlijk vier elementen die zeer van belang zijn binnen krill olie, dat zijn fosfolipiden, vitaminen, astaxanthine en andere, essentiële vetzuren.


Combinatie van elementen
Deze combinatie van elementen zorgt voor een hoop positieve effecten op je lichaam, zoals dat het een normaal cholesterol gehalte bevordert en het je als vrouw helpt bij premenstruele spanningen.

Daarnaast bevordert het ook de gezonde celdeling en vertraagt het je ouderdomsproces. Dat ontstaat allemaal door die vier elementen en dat is dus wel heel positief.

Voor de rest helpt het ook nog eens bij het hebben van neerslachtigheid en stemmingswisselingen en helpt het bij het behoud van normale gewrichten. Genoeg redenen dus om eens krill olie te gebruiken tijdens het koken.

      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general