Ginkgo – Ginkgo Biloba

Ja, als je deze website al wat langer bezoekt en verschillende beschrijvingen hebt gelezen, dan zie je waarschijnlijk direct dat dit wel een heel bijzondere naam is: Ginkgo – Ginkgo Biloba. Voor het gemak noemen we dit middel op deze pagina gewoon even ginkgo.

Zodat je ook weet waar je aan toe bent, maar dan weet je in ieder geval dat we het niet zomaar over een ander middel hebben. Grappig genoeg zijn er natuurlijk nog veel meer supplementen, vitaminen en superfoods op deze website met moeilijkere namen.

Ben je al wel vaker in aanraking gekomen met ginkgo? Of ben je toevallig op deze website terecht gekomen? Wat het ook is: we vertellen je graag wat ginkgo precies is. Het is voor één situatie het belangrijkste middel eigenlijk: heb je wel eens last van je bloedvaten?

Het kan zijn dat je daar niet zo gemakkelijk achter komt dat je daar last van hebt, misschien ben je wel ermee naar de dokter geweest, maar had de dokter ook niet echt een duidelijke beschrijving erover.

Last van bloedvaten

Dan kan het best zijn dat je last hebt van je bloedvaten, ginkgo zorgt ervoor dat het bloed gemakkelijker door de vaten stroomt in je lichaam. Wel moet erbij gezegd worden: de werkzaamheid van ginkgo is niet officieel of wetenschappelijk bewezen.

Al komt het natuurlijk niet helemaal uit de lucht vallen dat ginkgo goed zou zijn voor je bloedvaten. Er is een doorbloedingsstoornis met de naam etalage benen. Misschien heb je hier wel eens last van gehad.

Het is wel officieel en wetenschappelijk bewezen dat de werkzaamheid bij deze stoornis is aangetoond. Mocht je daar dus last van hebben, dan is het in ieder geval goed om ginkgo te gebruiken. Er zijn ook verschillende middelen die te bestellen zijn met extracten van ginkgo.

De medische term voor etalage benen is overigens claudicatio intermittens. Uiteraard is het wel goed om te vermelden dat je gebruik maakt van ginkgo op eigen risico.


Ginkgo bestellen

Maar ook dat wij verschillende vormen hebben die je kunt bestellen en hoe je ginkgo zou kunnen en hoe je het zou willen gebruiken. Als je nog vragen hebt over die verschillende vormen, dan kun je ook altijd even contact met ons opnemen via onze website of via ons contactformulier op de website.

En dan doen wij er uiteraard alles aan om je te helpen met dit vraagstuk en om je te helpen met welke middelen je eventueel zou moeten gebruiken.

      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general