Jiaogulan: Alles wat je moet weten

Drink jij graag thee? Dan zit je in ieder geval goed eigenlijk. Het is al jaren bekend dat thee goed voor je is. Zolang je er natuurlijk geen suiker in gooit. Thee is goed voor je, goed voor je keel, goed voor je lichaam, goed voor je gezondheid. En daarnaast zijn er een hoop theesoorten. We kennen de bekende theesoorten wel, zoals rooibos of gewone smaakjes, maar heb je wel eens gehoord van jiaogulan?

Het is namelijk een klimplant en de extracten hiervan zijn weer verwerkt in een theesoort. Daarnaast heeft jiaogulan een geneeskrachtige werking en zijn er steeds meer mensen die weten waar jiaogulan goed voor is. Wil jij ook weten waar het goed voor is en welke geneeskrachtige werking het heeft? Lees dan vooral verder, want wij vertellen je het natuurlijk graag op deze pagina. Oké, jiaogulan thee dus. Maar wat precies?

Stoffen in jiaogulan thee
Je wilt uiteraard weten welke stoffen de thee bevatten en wat er eigenlijk allemaal wordt beweerd over de geneeskrachtige werking. Wij vertellen het je. De stoffen die in deze thee zitten zijn saponinen, aminozuren, vitaminen, mineralen, spoorelementen, flavonoïden en polysachariden.

Over de meeste stoffen kun je veel meer vinden op deze website. Zo hebben we heel veel verschillende soorten teksten en artikelen geschreven over aminozuren en dan wel de essentiële aminozuren.

Wil je daar meer over weten? Zoek het dan vooral op via deze website of vanuit deze pagina en je leest weer een hoop. Dat is het voordeel van surfen op deze pagina en deze website, zodat je allerlei informatie kunt lezen die je normaal niet zo gemakkelijk te weten zou komen of zou kunnen lezen.

Oké, nu wordt het wel eens de hoogste tijd om erachter te komen wat ongeveer de geneeskrachtige uitwerkingen zijn van jiaogulan thee.

De werking van jiaogulan thee
Waar zorgt jiaogulan thee eigenlijk voor in jouw lichaam? Het reguleert onder andere de bloeddruk, het zou namelijk een te lage bloeddruk verhogen en een te hoge bloeddruk verlagen. Daarnaast voelt het natuurlijk al fijn om thee te drinken en heeft het dus ook een goede uitwerking op je lichaam.

Het reguleert ook de pompwerking van het hart, waardoor de doorbloeding van het lichaam kan worden verbeterd bij het drinken van thee. Uiteraard is thee ook goed voor je immuunsysteem en ben je beter in balans. Zo zul jij je ook zeker voelen bij het drinken van ook nog eens heerlijke jiaogulan thee.

      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general