Devil’s Claw: Alles over deze supplement

We geven het eerlijk toe: de naam klinkt niet meteen heel positief. Devil’s Claw, dat natuurlijk staat voor duivelsklauw. Heeft het dan zo’n erge uitwerking op je lichaam? Nee, gelukkig niet. De afgelopen jaren zijn een hoop supplementen en capsules steeds populairder geworden door de uitwerkingen ervan. Je zag een enorme populariteit ontstaan bij verschillende bodybuilders en sporters die zich fysiek beter wilden voelen.

Devil’s Claw werd daar toen ook één product van dat zich steeds keer op keer bewees onder bodybuilders en topsporters, waardoor het product ook steeds beter werd verkocht. In Nederland is het steeds lastiger verkrijgbaar. Gelukkig wel via deze website en in het buitenland ook veel uiteraard. Devil’s Claw is niet enorm goedkoop om te verkrijgen, maar ook weer niet zo ontzettend duur dat het totaal niet mogelijk is om het te bestellen.

De precieze werking van Devil’s Claw
Wat is dan precies de werking van devil’s claw en wat is dan precies de uitwerking ervan? We vertellen je graag alles over dit bijzondere middeltje. Devil’s Claw is eigenlijk een aan sesam gerelateerde plant uit het zuiden van Afrika.

Het is ontstaan vanuit de vruchten en op de plant hadden de vruchten van de plant klauwvormige uitsteeksels.  Toen men ontdekte wat de werking was van deze specifieke vruchten, gerelateerd aan sesam, koos men voor de naam devil’s claw.

De naam was dus ook goed vergelijkbaar was met de uitsteeksels van de vruchten van de plant. Maar waarom heeft devil’s claw zo’n goede werking? Dat komt eigenlijk door één stof die erin zit en dat is harpagoside.

Er zijn ook andere vitaminen waarmee devil’s claw wordt gecombineerd, zoals vitamine C, glucosamine en chondroïtine, maar ook verschillende antioxidanten. Als je trouwens meer wilt lezen over antioxidanten, typ het woord dan vooral even in via onze zoek balk.

Verschillende varianten van Devil’s Claw

We hebben namelijk verschillende beschrijvingen over allerlei soorten antioxidanten. Maar wat biedt devil’s claw nog meer? Zo zijn er zalven die zorgen voor het behoud van soepele gewrichten en op die manier is devil’s claw dan verwerkt in de zalven die worden aangeboden.

Zo kun je dus devil’s claw bestellen op verschillende manieren en ook in verschillende varianten. Dat is misschien ook wel het voordeel, zodat je uiteindelijk zelf kunt bepalen hoe en op welke manier je gebruik maakt van Devil’s Claw.


      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general