Artemisinine: Alles wat je moet weten

Ooit gehoord van artemisinine? Misschien niet, maar heb je er misschien wel eens van gehoord als we je zeggen dat het een heel goed middel is tegen malaria? De stof werd in 1972 eigenlijk ontdekt in China als geneesmiddel tegenover malaria.

Het was jarenlang lastig om zo’n middel te vinden, totdat artemisinine werd uitgevonden na jarenlang onderzoek. Eigenlijk is het een Chinees kruid en als je op internet gaat zoeken naar dit Chinese kruid, dan kom je er al snel achter dat een hoop mensen hiervan gebruik maken of in ieder geval de voordelen ervan in zien.

In ieder geval: er zijn een hoop van die middelen op deze website te vinden waarbij het de vraag is in hoeverre het officieel en wetenschappelijk is bewezen. Wij willen in ieder geval alle middelen die er zijn gewoon goed beschrijven, zodat jij een goed beeld van een bepaald product hebt. Uiteindelijk kun je als consument zelf iets gebruiken op eigen risico en uiteindelijk kun je ook zelf bepalen of het goed voor je is of juist niet.


Waar artemisinine goed voor is
Stel je voor: je hebt ergens last van en je hebt heel veel pijn, dan kan het zo zijn dat je huisarts bepaalde middelen niet voorschrijft, omdat het niet wetenschappelijk bewezen is. Maar waarom zou je niet gewoon een bepaald middel kunnen proberen, zoals artemisinine? Zolang je zeker weet dat het geen schade kan aanbrengen aan je lichaam, dan kun je het in ieder geval proberen. Dat merken wij ook als website dat er wel veel mensen zijn die bepaalde producten bestellen.


Of in ieder geval een hoop beschrijvingen lezen, om op die manier een eigen keuze te maken wat betreft bepaalde producten. Malaria komt veel minder vaak voor uiteraard, waardoor artemisinine nu minder vaak wordt verkocht of in ieder geval minder vaak wordt gebruikt. Toch blijft het een product met vele voordelen en kun je het in ieder geval proberen.

Vragen over artemisinine
Het schijnt zo te zijn dat artemisinine ook voor andere kwalen en pijnen schijnt te helpen. Dus als je nog vragen hebt over atrtemisinine, dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan kunnen wij eventueel kijken of wij al je vragen uiteraard even kunnen beantwoorden.

      eHealthy
      Logo
      Enable registration in settings - general